Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών της Β΄ τάξης του ΕΠΑΛ Αταλάντης στην Καστοριά από 18 Απριλίου 2024 έως και 20 Απριλίου 2024.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ.) ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Στρατηγού Δουμπιώτη 6α

ΤΚ.35200

Αρ.πρωτ.:    121

Το Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης, ζητά κατάθεση ενσφράγιστων προσφορών, σύμφωνα με την 20883 / ΓΔ4 / ΦΕΚ 456 τ.Β΄/13-02-2020, για την πραγματοποίηση τριήμερης Εκπαιδευτικής  επίσκεψης  στην Καστοριά.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της καλύτερης οικονομικά και ποιοτικά προσφοράς ταξιδιωτικού γραφείου. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε προσφορά, έως την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 13:00. Η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί από τις 18-4-2024 έως τις 20-4-2024 με τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός μαθητών που προβλέπεται να συμμετέχουν είναι 35 (τριάντα πέντε)
  • Αριθμός συνοδών καθηγητών:  (03) Τρείς
  • Διάρκεια: Τρείς   (03) ημέρες
  • Ημερομηνία αναχώρησης: Πέμπτη 18/4/2024
  • Ημερομηνία επιστροφής: Σάββατο 20/4/2024
  • Ημέρες διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο: Τέσσερις (02)
  • Μεταφορικό μέσον: Ένα (1) Λεωφορείο με όλες τις προδιαγραφές (ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ).
  • Διαμονή σε τρίκλινα-τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές σε ξενοδοχείο τουλάχιστον τριών αστέρων με πρωινό.
  • Επιπλέον  ζητείτε προσφορά για ένα γεύμα (βραδινό) ανά ημέρα.

Πρόγραμμα μετακινήσεων:

      18-4-2024  1Η ΜΕΡΑ: 08:00 Αναχώρηση  από την Αταλάντη με προορισμό την Καστοριά μέσω της εθνικής οδού Ε65. Μετά από ολιγόλεπτες στάσεις στην διαδρομή άφιξη στην Καστοριά  στις 14:00 και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στην πόλη. Το βράδυ φαγητό και προαιρετική ομαδική έξοδος. Διανυκτέρευση

 

19-4-2024  2Η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχώρηση για τις Πρέσπες. Επίσκεψη στο περιβαλλοντικό κέντρο Πρεσπών. Στη συνέχεια επίσκεψη στα γραφικά χωριά Άγιος Γερμανός και Ψαράδες Πρεσπών (φαγητό). Μετά το φαγητό απογευματινή βόλτα στη  Φλώρινα και επιστροφή στην Καστοριά. Το βράδυ φαγητό και προαιρετική ομαδική έξοδος.

 

20-4-2024  3Η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μαζεύουμε τα πράγματά μας και αναχωρούμε με προορισμό το χωριό Νυμφαίο. Εκεί θα δούμε το Κέντρο προστασίας Αρκούδας «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ». Μετά το μεσημεριανό φαγητό αρχίζουμε την επιστροφή μέσω Κοζάνης-Λάρισας και Εθνικής οδού με ενδιάμεσες στάσεις και προορισμό την Αταλάντη. Ώρα άφιξης 21:00.

Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση μαθητών και συνοδών που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Ζητείται προσφορά για το συνολικό κόστος της εκδρομής και κόστος ανά μαθητή (με ΦΠΑ).                                                                                 

Δικαίωμα συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία, που πληρούν τις κατά νόμο προϋποθέσεις για την παροχή της εν λόγω υπηρεσίας.

Σύνταξη και υποβολή προσφορών: Οι προσφορές θα υποβληθούν στο 1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Αταλάντης, σε κλειστό φάκελο, από 2 Απριλίου     έως  8 Απριλίου  2024 ώρα 13:00. Μαζί με την προσφορά του,  κάθε ταξιδιωτικό γραφείο και στον ίδιο φάκελο με αυτήν θα καταθέσει απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα αναγράφεται ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας και μάλιστα σε ισχύ.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α) προσωπικά ή διά εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου στο ενδιαφερόμενο σχολείο

β) με συστημένη ταχυδρομική επιστολή που θα απευθύνεται στο ενδιαφερόμενο σχολείο.

Ταχυδρομική διεύθυνση σχολείου:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Στρατηγού Δουμπιώτη 6α Αταλάντη

ΤΚ:35200  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2233350638

Προσφορές  που δεν έχουν παραληφθεί εντός της ορισμένης προθεσμίας με τους παραπάνω τρόπος, δεν λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται, χωρίς να αποσφραγισθούν, έστω και αν η καθυστέρηση οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία του ταχυδρομείου, των διανομέων ή των μέσων συγκοινωνίας. Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από επταμελή  επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του σχολείου, δύο καθηγητές, δύο εκπροσώπους των γονέων-κηδεμόνων και δύο εκπροσώπους του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών.

Αταλάντη 2/4/2024  Αρ.πρωτ.:121

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Λαμπρινίδης Δημήτριος

Μηχανολόγος    ΠΕ82

 

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *