Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία, για διήμερη επίσκεψη των μαθητών της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου στην Αθήνα

Θέμα: «Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών από Ταξιδιωτικά Γραφεία, για εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου στην Αθήνα, στα πλαίσια του  πολιτιστικού  προγράμματος  «Πολιτιστικές διαδρομές στην κλασική αρχαιότητα».

 

Το Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου δέχεται οικονομικές προσφορές από τουριστικά (ταξιδιωτικά) γραφεία, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης των μαθητών της Β΄΄ τάξης του Γυμνασίου Αγίου Κων/νου στη Αθήνα στα πλαίσια του  πολιτιστικού  προγράμματος  «Πολιτιστικές διαδρομές στην κλασική αρχαιότητα με προορισμό τον Παρθενώνα». (κόστος ανά μαθητή και κόστος συνολικό).

  • Προορισμός: Αθήνα
  • Διάρκεια: Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο (κατηγορίας 4 – 5 αστέρων, γύρω από το Σύνταγμα και την Πλάκα).
  • Ημερομηνία αναχώρησης: Τετάρτη, 24/04/2024 από Άγιο Κων/νο και ώρα 08:00 π.μ. από το χώρο του Σχολείου)
  • Ημερομηνία επιστροφής: Πέμπτη, 25/04/2024 και ώρα 20:00 μ.μ.
  • Μεταφορικό μέσον: Ένα λεωφορείο (με όλες τις προδιαγραφές – ΚΤΕΟ, δελτίο καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας κλπ)..
  • Μετακινήσεις : Την 1η ημέρα επίσκεψη στη Ακρόπολη και στην Αρχαία Αγορά.

Την  επόμενη  ημέρα μετακινήσεις μέσα στην πόλη, στο κέντρο, Ερμού και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

  • Αριθμός μαθητών που συμμετέχουν: 27 (14 αγόρια – 13 κορίτσια)
  • Αριθμός συνοδών καθηγητών: 3
  • Απαιτείται Ασφάλιση Ευθύνης & Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και επίσης πρόσθετη ασφάλιση που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Οι οικονομικές προσφορές πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 8–04-2024  στις 12:00 μ.μ.

 Με κάθε προσφορά πρέπει να κατατίθεται από το ταξιδιωτικό-τουριστικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι το γραφείο αυτό διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Η αξιολόγηση και επιλογή της πλέον συμφέρουσας προσφοράς θα γίνει από πενταμελή επιτροπή αποτελούμενη από το Διευθυντή του σχολείου,  δύο συνοδούς καθηγητές, τον Πρόεδρο  του Συλλόγου των γονέων-κηδεμόνων και τον Πρόεδρο  του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών. Πέρα από το κόστος θα αξιολογηθούν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε προσφοράς.                                                                              Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                                                                      Ανεστόπουλος Κων/νος                                                                            

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *