ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ SPECIAL OLYMPICS ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

SPECIAL OLYMPICS ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

SPECIAL OLYMPICS ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΟ 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Την Τρίτη 10-5-2022 το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας και το 17ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Special Olympics «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί.». Παρουσία των Συντονιστών – Προπονητών των Special Olympics κ. Μανώλη Βερίγου και Φώτη Δρούγκα, οι μαθητές των δύο σχολείων με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους και παρουσία των Διευθυντών των δύο σχολικών μονάδων κ. Κάππου Αγγελικής και κ. Αναγνώστου Διονύσιου ενημερώθηκαν αρχικά για τα αγωνίσματα των Special Olympics και στην συνέχεια πραγματοποίησαν σε μεικτές ομάδες αγωνίσματα του στίβου και άλλες παιγνιώδεις δραστηριότητες.

Στην δράση των δύο σχολείων συμμετείχε και η κ. Λάππα Νατάσσα, προπονήτρια των Special Olympics στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής με απόφοιτες μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας.

Η εμπειρία για τους μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολείων ήταν μοναδική και η χαρά της συνεκπαίδευσης και συνεργασίας μεγάλη, ώστε να αποτελέσουν αφορμή για νέες δράσεις και προγράμματα στο μέλλον.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος μας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων σε θέματα Αθλητισμού κ. Κυρίτσης Δημήτριος.

Το Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο παραχωρήθηκε ευγενικά από το Δήμο Λαμιέων.

Υπεύθυνοι του Εκπαιδευτικού προγράμματος στα δύο σχολεία ήταν η κ. Καλτσά Αριστέα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και ο κ. Μαντζούκας Χρήστος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση