Επέτειος του «ΟΧΙ» και Μουστάκεια Βραβεία σχολικού έτους 2022-2023

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εποποιίας του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3 ου Γενικού Λυκείου Λαμίας με ποιήματα και τραγούδια από τη χορωδία και το μουσικό σύνολο των μαθητών του σχολείου.

Πριν την έναρξη της Εθνικής μας εορτής απονεμήθηκαν στους άριστους μαθητές του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2022-2023, τα Μουστάκεια χρηματικά Βραβεία συνολικού ποσού 12.000€. Με αυτόν τον τρόπο εκπληρώθηκε και φέτος η επιθυμία του διαθέτη του Κληροδοτήματος Κωνσταντίνου Μουστάκα, ο οποίος ήθελε να προσφέρει για πάντα τη βοήθειά του στα νέα παιδιά.

Την εορτή και την απονομή των βραβείων τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Δημήτριος Μπεσλεμές , η Αντιδήμαρχος κα Ρουποτιά Ευμορφία, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Ανδρέας Κολοκυθάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Σπαλιώρας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου μας κ. Καλαντζής Γεώργιος, ο π. Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, η Διευθύντρια, κα Σπαλιώρα Αφροδίτη, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς και κηδεμόνες.

 

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε