«Άλμα στο βάθρο και στις επιδόσεις!»

ΔΔΕ Φθιώτιδας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 24/4/2024

 

«Άλμα στο βάθρο και στις επιδόσεις!»

 Με την ολοκλήρωση των Πανελλήνιων αγώνων Κλασικού Αθλητισμού Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου για το σχ. έτος 2023-24, η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων και Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ. ) και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας  συγχαίρουμε  θερμά τους 8 μαθητές – αθλητές και μαθήτριες-αθλήτριες που προκρίθηκαν κι εκπροσώπησαν επάξια το Νομό μας στη Γ΄ Φάση (Τελική) των αγώνων, που διεξήχθησαν στις Σέρρες την Δευτέρα 22 & την Τρίτη 23 Απριλίου.

Η αποστολή επέστρεψε φέρνοντας μαζί της το κύπελο για την 1η Πανελλήνια νίκη στο άλμα σε ύψος κοριτσιών της μαθήτριας του 6ου ΓΕΛ Λαμίας Ζαφείρη Αθανασίας με τον πήχη στα 1,61μ.,  μετά από έναν δύσκολο αγώνα λόγω βροχής. Η Αθανασία Ζαφείρη θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα τον Οκτώβριο στο Μπαχρέϊν.

Επίσης, πολύ καλές επιδόσεις και προσωπικά ρεκόρ πέτυχαν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής ,παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες:

  • Στα 800 μέτρα ο Κακάβας Νικολαος (3ο ΓΕΛ Λαμίας) με χρόνο 1:59:56 και ο Μαγγέλας Δημητριος (2ο ΓΕΛ Λαμίας) με 2:01:12
  • Στα 1500 μέτρα ο Αγγελακόπουλος Δημήτριος (2ο ΓΕΛ Λαμίας) με χρόνο 4:15:46 και ο Κολόκας Στυλιανός (3ο ΓΕΛ Λαμίας) με 4:20:93.
  • Στα 3000 μέτρα ο Τσώνος Σωτήριος (2ο ΕΠΑ.Λ. Λαμίας) με χρόνο 9:19:17 και η Μπουρογιάννη Ευαγγελία (1ο ΓΕΛ Λαμίας) με 11:59:30
  • Στα 2000 μέτρα με Φυσικά Εμπόδια η Αντωνία Τσάπαλη του ΓΕΛ Αταλάντης με 7:42:31.

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που συνόδεψαν την αποστολή  και υποστήριξαν τους μαθητές  και τις μαθήτριες μας, κ. Κράββαρη Κατερίνα , Μαγγέλα Θανάση και Ζαλαβρά Θανάση.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές και τις μαθήτριες μας κάθε επιτυχία στην πραγματοποίηση των στόχων τους στο στίβο των σταδίων και της ζωής! Οι αρετές σας της επιμονής, της υπομονής και της αφοσίωσης στα όνειρά σας να σας οδηγούν σε κάθε σας βήμα!

 

  

 

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε