Δελτίο Τύπου και ωρολόγιο πρόγραμμα ΚΠΓ Νοέμβριος 2023

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (ΚΠγ)
ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Λαμία, 20/11/2023
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας επιπέδων Β1-Β2 για τις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, στο 2ο ΓΕΛ Λαμίας (Παπαβασιλείου 2, 35131 – τηλέφωνο 22310 34588).
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ιες να προσέλθουν στο Εξεταστικό Κέντρο μισή ώρα πριν την έναρξη των γραπτών και των προφορικών εξετάσεων αντίστοιχα με την αστυνομική τους ταυτότητα, ή το διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας καθώς και με το Δελτίο Εξεταζομένου.
Τα ζευγάρια των υποψηφίων για την προφορική εξέταση (Ενότητα 4) πρόκειται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Φθιώτιδας https://dide-new.fth.sch.gr/   καθώς και στο Εξεταστικό Κέντρο (2ο ΓΕΛ Λαμίας), την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, μετά τις 11:30 π.μ.
Τονίζεται ότι η είσοδος σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του εξεταστικού κέντρου επιτρέπεται μόνο για τις/τους υποψήφιες/υποψηφίους προκειμένου να διασφαλιστεί το απαιτούμενο κλίμα ηρεμίας.

Από την Επιτροπή του Ε.Κ.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΠΓ Β ΝΟΕΜ. 2023

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε