ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕ.Λ. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ “MAKE A WISH” «ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ»

Με ενθουσιασμό πληροφορηθήκαμε τη διάκριση του σχολείου μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσε το Κάνε μια Ευχή Ελλάδος.  Το Γενικό Λύκειο Σπερχειάδας κέρδισε το δεύτερο Πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία  ”Σχεδίασε το δικό σου Αστέρι”, μετά  το Λύκειο Κολεγίου Αθηνών.

Την υλοποίηση της συμμετοχής στον διαγωνισμό ανέλαβε η εκπαιδευτικός Γουλοδήμου Βικτωρία, καθηγήτρια Αγγλικής. Οι μαθητές της Β΄ τάξης πραγματοποίησαν τη δράση και όρισαν ως δημιουργούς της αφίσας τις συμμαθήτριές τους Κουρέλη Έλενα, Υφαντή Σταυρούλα και Χαϊντάρι Νταγιάνα, οι οποίες σχεδίασαν το δικό μας αστέρι εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς με γνώμονα τα παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξή μας. Η επιλογή του σχεδίου ήταν κάθε άλλο παρά τυχαία, με κάθε στοιχείο να προσλαμβάνει την ξεχωριστή σημασία του στο σύνολο.

Η επισφράγιση της προσπάθειας των παιδιών μας θα ολοκληρωθεί  στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον προσεχή Οκτώβριο.

Ευχαριστούμε θερμά τον οργανισμό  Make a wish «Αστέρι της ευχής» για την δυνατότητα να συμμετέχουμε στην όμορφη προσπάθεια της αγοράς – ενίσχυσης των αστεριών της ευχής, στον δημιουργικό διαγωνισμό αλλά και για αυτή την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση.

Ευχόμαστε να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές των παιδιών όλου του κόσμου. Άλλωστε όλα τα θαύματα ξεκινούν με μία ευχή…

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Λυκείου,

Αλεξάκης Χρήστος

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε