Απονομή βραβείων για τον 6o Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα την επιχειρηματικότητα & την καινοτομία.

Ανοικτή πρόσκληση στην εκδήλωση απονομής των βραβείων του 6ου Περιφ. Μαθητικού Διαγωνισμού την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 & ώρα 17:30 στη Λαμία, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς & με την υποστήριξη της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης συνδιοργάνωσαν και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία τον 6o Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα την επιχειρηματικότητα & την καινοτομία.
Με σκοπό να επιβραβεύσουμε τους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδικασία, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση απονομής των βραβείων την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 & ώρα 17:30 στη Λαμία, στο αμφιθέατρο της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (στο πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας).
Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο διεθνούς κύρους brand strategist Peter Economides, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή:

Peter Economides

Ο «Έλληνας του Steve Jobs» όπως τον αποκαλεί συχνά ο τύπος τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό γεννήθηκε στη Νότια Αφρική.  Μία από τις κορυφαίες στιγμές του Πίτερ Οικονομίδη ήταν στη Νέα Υόρκη όταν του ανατέθηκε ο παγκόσμιος διαφημιστικός λογαριασμός της Coca-Cola, ύψους τότε 1,8 δισ. δολαρίων, ως διευθυντής Client Service σε όλο τον κόσμο. Σημαντικός επίσης σταθμός στην πολύχρονη καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Στιβ Τζομπς, ως επικεφαλής της ομάδας που εμπνεύστηκε την καμπάνια με τίτλο «Apple: Τhink Different», η οποία έγινε συνώνυμη ενός παγκόσμιου τρόπου σκέψης

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε