ΓΕΛ Αμφίκλειας – Education Leaders Awards

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας να παραλαμβάνουμε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία της καλύτερης σχολικής εκδήλωσης για την πραγματοποίηση του «1ου Μαθητικού Συνεδρίου Μαθητών – Πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» από την επιτροπή απονομής των Education Leaders Awards 2020.
Σε αυτή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε 9 Μαΐου 2019, οι μαθητές – σύνεδροι ήταν οι πρωταγωνιστές, παρουσίασαν τις ενδιαφέρουσες δράσεις που υλοποίησαν στο πλαίσιο του προγράμματος αλλά και αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς.
Όπως εύστοχα τονίζει ο Καζαντζάκης, επιτυχία για τον δάσκαλο είναι να «γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του. Κι όταν πια του διευκολύνει το πέρασμα, αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί, ενθαρρύνοντας τον μαθητή του να φτιάξει δικές του γέφυρες.» Αυτή τη χαρά βιώσαμε εκείνη την ημέρα και γι’ αυτό καταθέσαμε υποψηφιότητα για αυτό το βραβείο. Είναι μία ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που εργάστηκε για την πραγματοποίηση του μαθητικού συνεδρίου και ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους!
 
Οι Καθηγήτριες – Πρέσβεις του Προγράμματος «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»,
Ρήγα Παρασκευή – Διευθύντρια του ΓΕΛ Αμφίκλειας, Λάιου Χριστίνα – Καθηγήτρια Αγγλικής του ΓΕΛ Αμφίκλειας

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε