Γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα στο πλαίσιο της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος στα ΕΠΑ.Λ, Π.ΕΠΑ.Λ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.

Θέμα: «Ενημερωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ88 των ΕΠΑ.Λ, Π.ΕΠΑ.Λ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος»

Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Βασιλική Στοφόρου κλάδου ΠΕ 88 (Γεωπονίας, Διατροφής και Περιβάλλοντος) σε συνεργασία με τους Συμβούλους Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ88 Ανδρέα Αθανασόπουλο, Σοφία Κουταλίδη, Δήμητρα Ευτέρπη Σωτηροπούλου και Παναγιώτα Τσαχουρίδου διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα στο πλαίσιο της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος στα ΕΠΑ.Λ, Π.ΕΠΑ.Λ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.»

Στο σεμινάριο θα συμμετέχει εκ μέρους του ΙΕΠ ο υπεύθυνος της πράξης «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΓΕΛ-ΕΠΑ.Λ)» Ευστάθιος Στυλιάρης.

Η συνάντηση θα υλοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 19-10-2023 και ώρα 12-2μμ στον σύνδεσμο:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/disotiropo

και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ88 οι οποίοι διδάσκουν σε ΕΠΑΛ, Π.ΕΠΑ.Λ και ΕΝΕΕΓΥΛ.

 Όποιος/α επιθυμεί να συμμετάσχει παρακαλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ακόλουθη φόρμα:

https://forms.gle/XoyRv3iimFFL13nf6

Παρακαλούνται οι Διευθυντές /τριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν και να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν, εφόσον δεν διαταράσσεται η λειτουργία του σχολείου.

Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ88 Γεωπονίας, Διατροφής και Περιβάλλοντος

 

Στοφόρου Βασιλική ΠΕ88.01 Γεωπόνος

 

Το σχετικό έγγραφο

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε