Διακρίσεις μαθητών του Μουσικού Σχολείου Λαμίας

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Διδασκουσών και εν συνόλω η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Λαμίας συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου Χαράλαμπο Πολίτη και τη μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου Ναυσικά Νικοπούλου για τις επιτυχίες τους στα Μαθηματικά και στη Λογοτεχνία αντίστοιχα.

-Ο Χαράλαμπος Πολίτης, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην 41η  Εθνική  Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης», συμμετείχε -μεταξύ 34 διαγωνιζόμενων- στον Προκριματικό Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, που διεξήχθη στις 06 Απριλίου 2024 στην Αθήνα, με σκοπό τη στελέχωση της 6μελούς Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας. Ο Χαράλαμπος κατετάγη 2ος και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα, που θα λάβει χώρα στην Αττάλεια της Τουρκίας (25 – 30 Ιουνίου 2024).

-Η Ναυσικά Λουκοπούλου συμμετείχε  στον πανελλήνιο διαγωνισμό Λογοτεχνίας Κέρδισε το 2ο βραβείο στον τομέα πεζά γυμνασίου με το έργο της: «Το φεστιβάλ των αιωνίων».

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πολυπράγμονα μαθητή μας με την ομολογουμένως πολύπλευρη προσωπικότητα και του ευχόμαστε να κατακτήσει μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα και στη ζωή του να διαπρέπει στις Θετικές Επιστήμες, με διακρίσεις και στη μουσική, σε μια διαρκή πορεία προόδου και επιτυχιών.

 

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε