Πρόγραμμα και εργαστήρια 4ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα 12-14 Οκτωβρίου 2018)

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το πρόγραμμα του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, Λάρισα 12-14 Οκτωβρίου 2018, το οποίο επισυνάπτεται και εδώ, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:
http://synedrio.eepek.gr/ (κουμπί ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ).
Επίσης, έχουν αναρτηθεί (και επισυνάπτονται εδώ) και τα 32 βιωματικά 2ωρα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ του συνεδρίου, οι θέσεις των οποίων είναι περιορισμένες. Οι εγγραφές στα εργαστήρια του συνεδρίου γίνονται ηλεκτρονικά, ενώ αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις θα υπάρχει δυνατότητα δήλωσής τους κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
 Δικαίωμα εγγραφής στα εργαστήρια έχουν ΜΟΝΟ οι σύνεδροι που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο συνέδριο. Εάν κάποιος δεν έχει εγγραφεί και επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποιο από τα εργαστήρια, μπορεί πρώτα να εγγραφεί (κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ) ακολουθώντας τις οδηγίες της ιστοσελίδας, να τακτοποιηθεί οικονομικά και στη συνέχεια, να κάνει την εγγραφή του (δωρεάν) στα εργαστήρια. Σε όλους τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για κάθε εργαστήριο.
 Για περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:
http://synedrio.eepek.gr/ (κουμπί ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ).
 Δεκαεπτά (17) προσκεκλημένοι ομιλητές, έλληνες και ξένοι, καθώς και πάνω από
500 εργασίες μας περιμένουν. Ας το απολαύσουμε!
 Από την Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε