20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής

Σας προσκαλούμε στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής με θέμα «Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗN ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου 2024, στη Λαμία, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Λαμίας) και υπογραμμίζουμε τις παρακάτω δύο εκδηλώσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

1.      «Οι Μαθητές Συναντούν τη Φυσική και η Φυσική Μαγεύει Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στο Αμφιθέατρο Γραμματείας, στην Αίθουσα Ζ (Κτίριο 3) του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου θα συμμετάσχουν οι παρακάτω Σχολικές Μονάδες:
·         2ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας
·         12ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας
·         16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας
·         1ο Γυμνάσιο Λαμίας
·         6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας
·         Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια “Πολύτροπη Αρμονία”, Δάσος Χαϊδαρίου
·         Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια “Πολύτροπη”, Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

2.      Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Αξιολόγηση PISA: Οι επιδόσεις των μαθητών και μαθητριών της Ελλάδας στις Φυσικές Επιστήμες: Συγκρίσεις- ερμηνείες- προβληματισμοί». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 έως 12:30αμέσως μετά τις ομιλίες δύο διακεκριμένων επιστημόνων του κ. Εμμανουήλ Τσεσμελή και του κ. Χρήστου Ξενάκη,  στο Αμφιθέατρο Γραμματείας, στην Αίθουσα Ζ (Κτίριο 3) του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επισυνάπτουμε τα παρακάτω:
·         Την πρόσκληση της τελετής έναρξης των εργασιών του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικής
·         Το πρόγραμμα του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικής
·         Το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Οι Μαθητές Συναντούν τη Φυσική και η Φυσική Μαγεύει Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ»
·         Τη σύνθεση της Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Αξιολόγηση PISA: Οι επιδόσεις των μαθητών και μαθητριών της Ελλάδας στις Φυσικές Επιστήμες: Συγκρίσεις- ερμηνείες- προβληματισμοί»

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας
Τηλ .. 22310-66151

ΕΕΦ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 20ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΕΕΦ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΕΕΦ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

ΕΕΦ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση

Σχολιάστε