ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΒ

H Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή της Τοπικής Ημερίδας της Λαμίας, διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα, επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 09:00-12:00 με θέμα: «Βιολογικές προσεγγίσεις μολυσματικών ασθενειών»
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με την εμφάνιση του covid 19, η κοινωνική ζωή, η οικονομία, η εκπαίδευση και η ψυχική υγεία των ανθρώπων παγκοσμίως έχει αναδιπλωθεί.
Η πρόοδος όμως των επιμέρους επιστημών έδωσε τη δυνατότητα στους επιστήμονες να καταπολεμήσουν τις μολυσματικές ασθένειες και να βρουν τρόπους ωφέλιμης αντιμετώπισης των. Με την επιστήμη της Βιολογίας προσεγγίζουμε τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας, ενημερωνόμαστε για το ανοσοβιολογικό μας σύστημα που είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και προσπαθούμε να στηρίξουμε τη φιλοσοφία της «Ενιαίας υγείας»
για το μέλλον που απαιτεί μια ολιστική προσέγγιση ανάμεσα στην υγεία του ανθρώπου, των ζώων και του οικοσυστήματος. Θερμά συγχαρητήρια στους αξιόλογους επιστήμονες που εργάστηκαν και εργάζονται για την πνευματική μας ενημέρωση. Εύχομαι συνεχή ανέλιξη στο έργο τους.

 ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΑΚΑ, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Print Friendly, PDF & Email
Κοινή Χρήση