Φοιτητές: Νέα δυνατότητα δημιουργίας συστατικής επιστολής από την εφαρμογή ΑΤΛΑΣ

Φοιτητές: Νέα δυνατότητα δημιουργίας συστατικής επιστολής από την εφαρμογή ΑΤΛΑΣ

Ο Άτλας είναι μία κεντρική διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία διασυνδέει τους φορείς που παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης με όλα τα ακαδημαϊκά Ιδρύματα της επικράτειας, δημιουργώντας μία ενιαία βάση θέσεων πρακτικής άσκησης (ΠΑ) με όλα τα ακαδημαϊκά Ιδρύματα της επικράτειας, δημιουργώντας μία ενιαία βάση θέσεων πρακτικής άσκησης οι οποίες είναι διαθέσιμες προς επιλογή στα Ιδρύματα.

Παράλληλα προσφέρει σφαιρική ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της αγοράς εργασίας και των πρώτων βημάτων των φοιτητών σε αυτή.

Ενημέρωση προς τους φοιτητές από το Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ  «ΑΤΛΑΣ»

Στα πλαίσια αναβάθμισης της υπηρεσίας ΑΤΛΑΣ σας ενημερώνουμε για την προσθήκη νέας λειτουργικότητας που αφορά στη δυνατότητα δημιουργίας συστατικής επιστολής.

Εφόσον επιθυμείτε να συντάξετε μία συστατική επιστολή για πρακτική άσκηση που έχει εκπονηθεί στο φορέα σας, μπορείτε να επιλέξετε από την καρτέλα “Επιλεγμένες Θέσεις” το αντίστοιχο εικονίδιο από τη στήλη “Ενέργειες” και να συμπληρώσετε τη φόρμα που εμφανίζεται.
Σημειώνουμε ότι η συστατική επιστολή θα είναι διαθέσιμη για λήψη από το λογαριασμό των αντίστοιχων φοιτητών εφόσον η θέση πρακτικής άσκησης έχει ολοκληρωθεί από το εκάστοτε γραφείο πρακτικής άσκησης.
Περισσότερες πληροφορίες για την παραπάνω λειτουργικότητα θα βρείτε στον οδηγό χρήσης της εφαρμογής: https://atlas.grnet.gr/Files/ApplicationProviderGR.pdf

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *