Wise Greece Fun – food – social good !

Wise Greece Fun – food – social good

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Wise Greece είναι μία πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση! Προωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα οφέλη της Ελληνικής διατροφής και τα εξαιρετικά προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών, ενώ με το κέρδος από την πώλησή τους αγοράζει τρόφιμα πρώτης ανάγκης για να τα διαθέσει δωρεάν σε παιδιά, οικογένειες άστεγους και ηλικιωμένους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Ο κοινωνικός σκοπός της Wise Greece είναι διπλός: από τη μία πλευρά βοηθά με πρακτικό τρόπο τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς -τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας- να αναπτυχθούν, να προωθήσουν και να εξάγουν τα προϊόντα τους, ενώ από την άλλη πλευρά καταφέρνει να προσφέρει διαρκώς τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας σε Κοινωνικά Παντοπωλεία, Συσσίτια, Δομές Φιλοξενίας και Ορφανοτροφεία που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

Περισσότερα από 2.500 προϊόντα και 100 Έλληνες παραγωγοί, έχουν συσπειρωθεί και συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece μέχρι σήμερα! Τα προϊόντα των μικρών παραγωγών πωλούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο στο εξωτερικό, ενώ έχουν διατεθεί δωρεάν δεκάδες τόνοι τροφίμων υψηλής ποιότητας σε συνανθρώπους μας.
Και όλα αυτά γίνονται με τη δική σου βοήθεια, αφού υποστηρίζεις τα προϊόντα με το μπλε σήμα “Wise Greece” γιατί ξέρεις ότι με κάθε προϊόν που επιλέγεις “Τρως εσύ και τρώνε πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη”.

Μεγιστοποίηση Κοινωνικού Αντίκτυπου

Παράλληλα, η Wise Greece υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την προώθηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης και της βιώσιμης παραγωγής και κατανάλωσης. Ταυτόχρονα, σχεδιάζει και οργανώνει προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε συνεργασία με μεγάλες Εταιρείες, με στόχο τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού της αντίκτυπου ή την άμεση αντιμετώπιση σημαντικών ανθρωπιστικών κρίσεων.

Η Wise Greece μέχρι σήμερα έχει λάβει αρκετά τιμητικά Βραβεία για το καινοτόμο μοντέλο λειτουργίας της, αλλά και για το σημαντικό κοινωνικό της έργο, με αποκορύφωμα τη βράβευσή της από τη World Bank και τα United Nations, ως μία από τις επτά κινήσεις παγκοσμίως, που ξεχωρίζουν για το έργο τους στην προώθηση της Παγκόσμιας Ατζέντας Βιωσιμότητας 2030.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *