Το ΠΑΔΑ αναζητά νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού

Το ΠΑΔΑ αναζητά νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2023

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής αναζητά νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού για το «Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών».

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού στο ΠΑΔΑ», με κωδικό ΟΠΣ 6003179 της ΕΥΔ του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή» (η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ+, με χρονική διάρκεια πράξης από 01 Οκτωβρίου 2023 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2023.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι για την εν λόγω πρόσκληση καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου aitisiespa.uniwa.gr/, η οποία περιλαμβάνει τα κάτωθι:

  1. Αίτηση Υποψηφιότητας, η οποία υποχρεωτικά υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου aitisiespa.uniwa.gr/
  2. Πρόταση Σχεδιαγράμματος Διδασκαλίας Μαθήματος για το σύνολο των μαθημάτων της θέσης (ανά γνωστικό αντικείμενο) (ενδεικτική Πρόταση Σχεδιαγράμματος Διδασκαλίας Μαθήματος επισυνάπτεται στην παρούσα),
  3. Βιογραφικό Σημείωμα στα ελληνικά συνοδευόμενο από το σύνολο των εγγράφων τα οποία τεκμηριώνουν τα διαλαμβανόμενα σε αυτό,
  4. Φωτοαντίγραφο Διδακτορικού Τίτλου Σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., συνοδευόμενο από βεβαίωση που να αποδεικνύει την ημερομηνία επιτυχούς υποστήριξης,
  5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986
  6. Ο/Η υποψήφιος/α που διαθέτει προγενέστερη αυτόνομη διδακτική εμπειρία σε Α.Ε.Ι. θα πρέπει να υποβάλει σχετική Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, που έχει εκδοθεί αποκλειστικά μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr, στην οποία θα αναφέρει σε ακαδημαϊκά εξάμηνα τη σωρευτική αυτοδύναμη διδακτική εμπειρία που κατέχει.
  7. Ο υποψήφιος  που δεν διαθέτει προγενέστερη διδακτική εμπειρία θα πρέπει να υποβάλει σχετική Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, που έχει εκδοθεί αποκλειστικά μέσω της διαδικτυακής πύλης gov.gr, στην οποία θα αναφέρει ότι δεν διαθέτει εμπειρία αυτοδύναμου διδακτικού έργου σε Α.Ε.Ι.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 26 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στον δικτυακό τόπο aitisiespa.uniwa.gr/.

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων,εδώ: prokiryxi-pada-2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *