Επιστήμονες και επαγγελματίες της Φθιώτιδας συνεργάζονται με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (video)

Επιστήμονες και επαγγελματίες της Φθιώτιδας συνεργάζονται με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (video)

Προσύμφωνο συναντίληψης και συνεργασίας υπέγραψαν 10 επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς και σύλλογοι  της Φθιώτιδας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Η κίνηση αυτή που έγινε με πρωτοβουλία της διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στοχεύει στην εξασφάλιση της συνεργασίας τους για τον σχεδιασμό, την προετοιμασία, την αποτελεσματική υλοποίηση και εφαρμογή δράσεων και συνεργειών, για την ανάπτυξη του τόπου και την στήριξη των μελών τους.

 

Εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων μερών θα συστήσουν ομάδα εργασίας που θα τρέξει τις διαδικασίες και να συντονίσει τις ενέργειες που απαιτούνται.

Η υπογραφή του πρωτοκόλλου έγινε στο κτήριο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας μεταξύ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, το οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Αθ. Κυρίτσης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο εκπροσώπησε ο Αντιπρύτανης κ. Ι. Αναγνωστόπουλος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – 8ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, το οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Δ. Πασπάλης, του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Χ. Γεωργίου, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας & του Γεωπονικού Συλλόγου Π.Ε. Φθιώτιδας – Ευρυτανίας εκπροσωπούμενα από τον κ. Ευ. Μόσχο, του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Αθ. Μακρυγιάννης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, το οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Αθ. Λυκόπουλος, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Εμ. Ευδωρίδης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Φθιώτιδας, την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Λ. Μπράζας & της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Ανατ. Στερεάς Ελλάδος εκπροσωπούμενης από την ταμία κα Β. Λιάπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *