Γυμνάσιο – Λύκειο: Πότε λήγουν φέτος τα μαθήματα – Το ΦΕΚ

Γυμνάσιο – Λύκειο: Πότε λήγουν φέτος τα μαθήματα – Το ΦΕΚ

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα λήξουν φέτος τα μαθήματα σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 θα λήξουν τα μαθήματα των Ημερησίων και Εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) και την Παρασκευή17 Μαΐου 2024 θα λήξουν τα μαθήματα των Ημερησίων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων- Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της Χώρας.

Αυτό προβλέπει νέα απόφαση του υπουργείου Παιδείας που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ: fek-2024-4-2086b-Λήξη μαθημάτων-Δευτ. Εκπ.

Ειδικότερα:

Οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων Γυμνασίων – Λυκείων

Ορίζεται ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2023-2024:

α. Των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 29η Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη.

β. Των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων- Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 17η Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *