Γυμνάσιο Στυλίδας-Ευχαριστήρια Επιστολή

23/4/2024

Γυμνάσιο Στυλίδας
Ευχαριστήρια Επιστολή
Προς:
1. Κα. Γαλάτη Αργυρώ, Υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΔΔΕ Φθιώτιδας, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας.
2. Γεροστέργιου Κέλλυ, Προϊσταμένη του Τμήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Περ/κης Δ/νσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α. πρώην ΟΑΕΔ).

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή για την Εκδήλωση Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές, γονείς και κηδεμόνες Γυμνασίου και Λυκείου Στυλίδας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας και τις θερμές ευχαριστίες για την εξαιρετική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από τις κυρίες Γαλάτη Αργυρώ και Γεροστεργίου Κέλλυ, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στη Στυλίδα.
Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, καθώς οι δύο παρουσιάσεις που έλαβαν χώρα ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές. Φώτισαν τους δρόμους που θα αναδείξουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα των μαθητών και
θα ελαχιστοποιήσουν το άγχος και την αβεβαιότητα. Ανέδειξαν τις προοπτικές σπουδών και τα επαγγελματικά μονοπάτια που συνδέονται με επιτυχημένα επαγγέλματα χωρίς τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Συνολικά, η εκδήλωση ήταν μια πολύτιμη εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για πιο ενσυνείδητες και σωστές επιλογές για το μέλλον των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.
Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Στυλίδας και
Η ομάδα του άξονα 5
«Σχέσεις σχολείου – οικογένειας» της Εσωτερικής Αξιολόγησης του Γυμνασίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *