Επαγγελματική απασχόληση των πτυχιούχων των τμημάτων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Οι πτυχιούχοι των τμημάτων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν επαγγελματικά τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Οι πτυχιούχοι του τμήματος Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης

Στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σε υπηρεσίες των υπουργείων Γεωργίας και Πρόνοιας. Στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Στις Σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ. Σε αγροτικούς και καταναλωτικούς συνεταιρισμούς και συλλόγους. Σε φορείς Ήπιου Τουρισμού, σε επιχειρήσεις διακίνησης τροφίμων, στους οργανισμούς Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης κ.ά. Σε προγράμματα και μελέτες:

Λαϊκής Επιμόρφωσης. Τοπικής – Κοινοτικής – Περιφερειακής Ανάπτυξης. Ενημέρωσης του καταναλωτή. Προστασίας του Περιβάλλοντος, κ.α.

Οι πτυχιούχοι του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής

Σε νοσηλευτικά ιδρύματα υπηρεσίες και φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας για τη διατροφική αγωγή ασθενών και ατόμων με ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες, καθώς και σε ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας. Στη βιομηχανία τροφίμων για την προώθηση προϊόντων, καθώς και για το σχεδιασμό, την τροποποίηση και αξιολόγηση νέων προϊόντων διατροφής. Σε μονάδες μαζικής παραγωγής και διανομής γευμάτων, καθώς και σε μονάδες μαζικής σίτισης. Σε ερευνητικά κέντρα όπου συμμετέχουν στο σχεδιασμό, την εκπόνηση και την αξιολόγηση μεταβολικών, διατροφικών και επιδημιολογικών προγραμμάτων

Οι πτυχιούχοι του τμήματος Γεωγραφίας

Σε βιομηχανικές, τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις. Σε τράπεζες. Σε ασφαλιστικές, διαφημιστικές και μελετητικές εταιρείες. Σε εταιρείες κατασκευής χαρτών. Σε οργανισμούς τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Σε φορείς κοινωνικής οικονομίας. Σε Υπουργεία (ΥΠΕΧΩΔΕ, Εθνικής Αμυνας κ.λ.π.), υπηρεσίες και οργανισμούς (Γ.Υ.Σ., Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων κ.λ.π.). Σε διεθνείς οργανισμούς. Στην εκπαίδευση.

Οι πτυχιούχοι του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεματικής 

Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις κάθε κλίμακας και αντικειμένου (τράπεζες, ασφαλιστικές, μελετητικές εταιρείες κλπ), σε φορείς πληροφορικής και έρευνας, στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο Τομέα, σε διεθνείς οργανισμούς και στην εκπαίδευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *