88 χρονών παίρνει πτυχίο ! Τα θερμά μας συγχαρητήρια κύριε Μουδατσάκη !

  Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Δημήτρης Μουδατσάκης 88 ΕΤΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Συγιος Από μικρός ήθελα να σπουδάσω, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα τη δυνατότητα! Ro SA"
Ηχηρό μήνυμα θέλησης δίνει ο 88χρονος Δημήτρης Μουδατσάκης, που τον Σεπτέμβριο του 2018 κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μετά από πανελλήνιες, φοιτώντας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας και τώρα περιμένει να πάρει το πτυχίο του.
«Από μικρός ήθελα να σπουδάσω! Έβλεπα τα άλλα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και ζήλευα. Ήθελα να πάω κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα τη δυνατότητα!», είχε εξομολογηθεί στο Cretalive το 2018, όταν «μπήκε» στη σχολή.
«Μου λένε “είναι μακριά, πώς θα πηγαίνεις εκεί πέρα”. Εγώ τους απαντώ, πώς όσο οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν θα πηγαίνω στο Πανεπιστήμιο!» είχε δηλώσει τότε, που πολλοί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει.
Ως συμβουλή προς νέους, είχε πει: «Να έχουν όνειρα. Άμα δεν έχεις όνειρα, ένα σκοπό, τι θα κάνεις; Πώς θα ζήσεις; Και μάλιστα ο σκοπός πρέπει να είναι υψηλός, για να αγωνίζεσαι πάντα!»
Via ROSA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *