Προκήρυξη εισαγωγής καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος κατάρτισης 2022-2023.

Προκήρυξη εισαγωγής καταρτιζόμενων στα ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος κατάρτισης 2022-2023.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την προκήρυξη της εισαγωγής εννιακοσίων δεκατεσσάρων (914) καταρτιζόμενων στα
Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος
κατάρτισης 2022-2023, στις παρακάτω ειδικότητες ανά Ι.Ε.Κ. :

 

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

• Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας -SPA

Διευκρινίζεται ότι, υποψήφιοι που συμπλήρωσαν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο αλλά δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε τμήμα Ι.Ε.Κ., διατηρούν το δικαίωμα για συμμετοχή στην παρούσα διαδικασία υποβολής αιτήσεων, επιλογής και εγγραφών καταρτιζομένων στα Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας Υπουργείου Τουρισμού.

Επισημαίνεται ότι οι θέσεις που θα καλυφθούν μέσω της παρούσας Προκήρυξης είναι εκείνες που δεν θα καλυφθούν από τις εγγραφές των επιτυχόντων μέσω της διαδικασίας του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου.

Οι μονάδες κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού που λειτουργούν στις παρακάτω πόλεις παρέχουν κατάρτιση στις εξής ειδικότητες:

Ανάβυσσος Αττικής

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Κοκκίνι Χάνι Ηρακλείου Κρήτης

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

Ρόδος

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

• Στέλεχος Λουτροθεραπείας/ Θαλασσοθεραπείας -SPA

Περαία Θερμαϊκού Θεσσαλονίκη

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Άργος Πελοπόννησος

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Γαλαξίδι

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

Αλεξανδρούπολη

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

Κέρκυρα

• Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία υποδοχής – Υπηρεσία ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)

• Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στον ειδικό σύνδεσμο από 22.8.2022 έως και 11.9.2022. (ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί στις 22.8.2022).

Προκήρυξη-Υπ.Τουρισμού-2022-2023

Περισσότερα για τα ΙΕΚ Υπουργείου Τουρισμού : http://www.mintour.edu.gr/index.php/iek

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *