Έγκριση Προγράμματος Erasmus+ για το ΕΠΑΛ Αταλάντης

Το Ταξίδι των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στη συνεργασία, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη γνώση συνεχίζεται…….

1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ(ΕΠΑ.Λ.)ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
Email : 1epal-atalant@sch.gr Ιστοσελίδα : http://1epal-atalant.fth.sch.gr
Τηλέφωνο: 22330 22161

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι μετά από αξιολόγηση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), εγκρίθηκε χρηματοδότη για σχέδιο Μαθησιακής Κινητικότητας (ΚΑ1), του τομέα Επαγγελματικής  Εκπαίδευσης και Κατάρτισις, του Προγράμματος Erasmus+ 2021-2027 το οποίο αιτήθηκε το σχολείο μας.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι: «Ευφυής – ακριβής Γεωργία και επιχειρηματικότητα με ψηφιακό Μάρκετινγκ»
με κωδικό έγκρισις: 2022-1-EL01-KA122-VET- 000079429

Το σχέδιο αφορά 12 μαθητές/τριες του τομέα Διοίκησης Οικονομίας που με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς θα μετακινηθούν στο Maribor της Σλοβενίας και θα εκπαιδευτούν σε θέματα «επιχειρηματικότητας με ψηφιακό Μάρκετινγκ» και
12 μαθητές/τριες του τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος που με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς θα μετακινηθούν στη Λεμεσό της Κύπρου και θα εκπαιδευτούν σε θέματα που έχουν σχέση με την «Ευφυή Γεωργία».

Μέσω του σχεδίου κινητικότητας, οι μαθητές μας θα αποκτήσουν νέες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες με στόχο την προσωπική-επαγγελματική τους ανάπτυξη. Θα βελτιώσουν ακόμη τις γλωσσικές τους δεξιότητες, θα έρθουν
σε επαφή με μια νέα κουλτούρα και πολιτισμό και θα αναπτύξουν το αίσθημα της ευρωπαϊκής ταυτότητας.
Το Ταξίδι των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης στη συνεργασία, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και τη γνώση συνεχίζεται…….

Erasmus+ Ανοίγει δρόμους, Αλλάζει ζωές

Αταλάντη 30/8/2022
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Λαμπρινίδησ Δημήτριοσ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *