ΕΠΕΣ Πειραματικών και Πρότυπων σχολείων: Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε εκπαιδευτικούς-Αιτήσεις έως 20.11.2022

ΕΠΕΣ Πειραματικών και Πρότυπων σχολείων: Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε εκπαιδευτικούς-Αιτήσεις έως 20.11.2022

ΕΠΕΣ Πειραματικών και Πρότυπων σχολείων

Κοινοποιήθηκε από το ΥΠΑΙΘ η υπ. αριθμ. 138/ΔΕΠΠΣ/10-11-2022 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

Α. Για την συγκρότηση των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ) των Σχολικών μονάδων που χαρακτηρίσθηκαν με την υπό στοιχεία 26500 /Δ6/9-3-2022 (Β΄ 1048) Υ.Α. ως Πειραματικά Σχολεία

ΚΑΙ

B. Για την πλήρωση κενούμενων θέσεων εκπαιδευτικών – μελών, των ήδη συγκροτημένων Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ) των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

Συγκεκριμένα  καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες:

α) μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) Ελληνικών Α.Ε.Ι. με γνωστικό αντικείμενο συναφές με τις επιστήμες της εκπαίδευσης για την πλήρωση της θέσης του/της Προέδρου του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου (ΕΠ.Ε.Σ) καθώς του Αναπληρωτή/τριας αυτού/ής όπου απαιτείται, των παρακάτω Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ) των Πρότυπων (Π.Σ.)και Πειραματικών σχολείων (ΠΕΙ.Σ.) του πίνακα Α.

β) εκπαιδευτικοί των Πειραματικών Σχολείων (ΠΕΙ.Σ) του ΠΙΝΑΚΑ Β, αυξημένων ακαδημαϊκών προσόντων, οι οποίοι υπηρετούν στο οικείο Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ για την πλήρωση των) θέσεων: του/της Εκπαιδευτικού του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου (ΕΠ.Ε.Σ) και του/της Αναπληρωτή/τριας αυτού/ής, όπου απαιτείται, των Πειραματικών Σχολείων του ΠΙΝΑΚΑ Β. να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία είναι προσβάσιμη στη διαδρομή: https://www.iep.edu.gr/services/apospasiepes/dep/ για τους/τις υποψηφίους-μέλη Δ.Ε.Π. ή https://www.iep.edu.gr/services/apospasiepes/teachers/ για τους/τις υποψηφίους εκπαιδευτικούς.

Προθεσμία αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από την Παρασκευή 11.11.2022 και ώρα 12:00 μέχρι την Κυριακή 20.11.2022 και ώρα 23:59.

Πίνακες με μοριοδότηση

Το αργότερο δυο (2) μέρες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και μετά την ολοκλήρωση της μοριοδότησης των υποψηφίων εκπαιδευτικών και την αξιολογική τους κατάταξή τους ανά Ε.Π.Ε.Σ. και ανά σχολείο, δηλαδή έως την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15:00, ο Πρόεδρος της οικείας Π.Ε.Π.Π.Σ επικυρώνει τους πίνακες μοριοδότησης οι οποίοι αναρτώνται στην ιστοσελίδα της οικείας Π.Δ.Ε. (χωρίς τα προσωπικά στοιχεία των εκπαιδευτικών με αναφορά στον αριθμό της αίτησης του/της).

Στην περίπτωση που για μια σχολική μονάδα υπάρχουν υποψήφιοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί σε κάθε φάση καταρτίζονται δυο πίνακες:

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 που αφορά στους μόνιμους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν με θητεία, απόσπαση από Π.Δ.Ε., ολική διάθεση από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και

ΠΙΝΑΚΑΣ 2 που αφορά στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Υποβολή ενστάσεων

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί δύνανται να ενημερώνονται για τη μοριοδότηση τους και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις στην πλατφόρμα της αίτησής τους στο αντίστοιχο πεδίο, σε αποκλειστική προθεσμία 2 ημερών μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων μοριοδότησης δηλαδή έως την Πέμπτη 24.11.2022 και ώρα 13.00.

prosklisi-epes-11-2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *