Πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας σε 2 Μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | ΦΕΚ

Πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας σε 2 Μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας | ΦΕΚ

Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Β 7123/31-12-2022 δύο Αποφάσεις της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τις οποίες πιστοποιείται η Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια:

Α. Στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Η διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας».

Β. Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Η αξιολόγηση στην εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση – Επιμόρφωση».

Αναλυτικά

Με την υπ. αριθμ. πρωτ. 2563 Απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έχουμε: Πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Η διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας».

Με την υπ. αριθμ. πρωτ. 2566 Απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έχουμε: Πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Η αξιολόγηση στην εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση – Επιμόρφωση».

fek-2022-12-7123b-Πιστοπ. Παιδ. Διδ. Επάρκ. 2 Μεταπτ. Παν. Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *