Αναγνώριση προϋπηρεσίας στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Εγγραφο ενημέρωσης αναπληρωτών/ωρομισθίων για συμβάσεις έργου

Αναγνώριση προϋπηρεσίας στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Εγγραφο ενημέρωσης αναπληρωτών/ωρομισθίων για συμβάσεις έργου με ωριαία αντιμισθία.

Αναγνώριση προϋπηρεσίας στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ Εγγραφο, υπ. αριθ. πρωτ. 57040- 18/01/2023, προς όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας απέστειλε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), σχετικά με την αναγνώριση προϋπηρεσίας συμβάσεων έργου με ωριαία αντιμισθία από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Σύμφωνα με το έγγραφο και προς ενημέρωση αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων:

Εφεξής συμβάσεις έργου από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με ωριαία αντιμισθία που κατατίθενται προς αναγνώριση, δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Για όσες συμβάσεις έργου έχουν προσμετρηθεί στα προηγούμενα χρόνια θα αφαιρούνται από τον υπολογισμό της συνολικής προϋπηρεσίας κατά τον χρόνο που υποβάλλεται η κάθε νέα αίτηση και θα ακολουθεί επανυπολογισμός και διόρθωση της μισθολογικής κατάταξης. Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί της σχολικής σας μονάδας.

Αναλυτικά το έγγραφο

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με την αναγνώριση προϋπηρεσίας συμβάσεων έργου με ωριαία αντιμισθία από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Με αφορμή τον έλεγχο που διενεργήθηκε στην Υπηρεσία μας στα τέλη του προηγούμενου χρόνου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και μετά την υπ. αρίθμ. πρ. 2/184305/ΔΕΠ/13-12-2022 απάντηση του Γ.Λ.Κ. σε σχετικό ερώτημά μας περί αναγνώρισης ή μη της προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ με συμβάσεις μίσθωσης έργου με ωριαία αντιμισθία, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Εφεξής συμβάσεις έργου από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ με ωριαία αντιμισθία που κατατίθενται προς αναγνώριση στην Υπηρεσία μας, δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Για όσες συμβάσεις έργου έχουν προσμετρηθεί στα προηγούμενα χρόνια θα αφαιρούνται από τον υπολογισμό της συνολικής προϋπηρεσίας κατά τον χρόνο που υποβάλλεται η κάθε νέα αίτηση και θα ακολουθεί επανυπολογισμός και διόρθωση της μισθολογικής κατάταξης.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί της σχολικής σας μονάδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *