Πανελλαδικές 2023: Πρόσκληση επιτυχόντων-ουσών για κατάταξη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Πανελλαδικές 2023: Πρόσκληση επιτυχόντων-ουσών για κατάταξη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Καλούνται να παρουσιαστούν οι επιτυχόντες-ούσες για κατάταξη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. καλούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (τέρμα Χατζηκυριακού, Πειραιάς) οι επιτυχόντες-ούσες μέσω του συστήματος των πανελλαδικών εξετάσεων, όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Οι επιτυχόντες-ούσες κατά την κατάταξή τους θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Οι προς κατάταξη επιτυχόντες-ούσες θα πρέπει να υποβληθούν με μέριμνα τους σε PCR COVID-19 test τις τελευταίες 72 ώρες πριν την παρουσίασή τους στη Σχολή, ανεξαρτήτως τυχόν εφαρμοσθέντος εμβολιαστικού προγράμματος έναντι COVID-19.

Σε περίπτωση θετικού PCR COVID-19 test, οι επιτυχόντες-ούσες δεν παρουσιάζονται στη Σχολή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του ΓΕΝ και προσέρχονται με την «αρνητικοποίηση» του test.

Οι υποψήφιοι, με την κατάταξη τους, παρακολουθούν βασική στρατιωτική εκπαίδευση διάρκειας τριών έως τεσσάρων εβδομάδων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης και την ορκωμοσία τους, εισέρχονται επίσημα στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού ως πρωτοετείς Ναυτικοί Δόκιμοι.

Οι επιτυχόντες-ούσες μπορούν να επικοινωνούν με τη ΣΝΔ για τυχόν διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 210 4581337 και 210 4681397, καθώς και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: tee@hna.gr.

Επίσης πληροφοριακό υλικό κατάταξης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής www.hna.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *