ΔΠΘ: Εκπαιδευτικά/επιμορφωτικά προγράμματα

ΔΠΘ: Εκπαιδευτικά/επιμορφωτικά προγράμματα

Υλοποίηση β` κύκλου του εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού προγράμματος με τίτλο: «Σύγχρονα Επιχειρηματικά Εργαλεία» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

 

  • 1) Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει για δεύτερη φορά (β` κύκλος) το εκπαιδευτικό/επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Σύγχρονα Επιχειρηματικά Εργαλεία» από 23/10/2023 έως 23/2/2024.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως (ασύγχρονη εκπαίδευση) και απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας και εργαλείων επιχειρηματικότητας με πρακτικές εφαρμογές:

•                απόφοιτους Λυκείου,

•                προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές,

•                απόφοιτους ΑΕΙ-ΤΕΙ που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και έτσι θέλουν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις σε λιγότερο χρόνο, εστιασμένες στην πρακτική χρήση, και με μικρότερο κόστος,

•                όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση και δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις/εργαλεία,

•                όσους έχουν δική τους ή διοικούν επιχείρηση και θέλουν να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές τους γνώσεις με σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία.

Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 200 ωρών που αντιστοιχούν σε 8 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων έως 15/10/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr

Υλοποίηση ε` κύκλου του εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού προγράμματος «Οικονομικά για μη Ειδικούς» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

 

  • 2) Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει για πέμπτη φορά (ε` κύκλος) το εκπαιδευτικό/επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Οικονομικά για μη Ειδικούς» από 23/10/2023 έως 23/2/2024.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως (ασύγχρονη εκπαίδευση) και απευθύνεται σε αποφοίτους λυκείου ή πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης οποιασδήποτε επιστήμης. Επίσης, απευθύνεται και σε φοιτητές ή πτυχιούχους οικονομικών τμημάτων Πανεπιστήμιων/ΤΕΙ που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν-εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 200 ωρών που αντιστοιχούν σε 7 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων έως 15/10/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Υλοποίηση γ` κύκλου του εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού προγράμματος «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση: Θεωρία και Εφαρμογές» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

 

  • 3) Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει για τρίτη φορά (γ` κύκλος) το εκπαιδευτικό επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση: Θεωρία και Εφαρμογές» από 23/10/2023 έως 23/2/2024.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους θέλουν να επιμορφωθούν στα θέματα της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης με πρακτικές εφαρμογές, απόφοιτους Λυκείου, φοιτητές και απόφοιτους Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων.

Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 204 ωρών που αντιστοιχούν σε 7 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων έως 15/10/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *