Προκήρυξη για κατάταξη Ψυχολόγων στο Λιμενικό Σώμα

Προκήρυξη για κατάταξη Ψυχολόγων στο Λιμενικό Σώμα

ΑΣΕΠ: Νέος διαγωνισμός για θέσεις Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα (ΦΕΚ)

Προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2023, προερχόμενων από ιδιώτες Ψυχολόγους, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων (Αριθμ. 2421.6-8/69364/2023 – ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 35/11.10.2023)

Όσοι έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην προκήρυξη και επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας με ειδικότητα Ψυχολόγου, υποβάλλουν αίτηση μαζί με πλήρη δικαιολογητικά, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ με συστημένη αλληλογραφία, τις ημερομηνίες από 06/11/2023, ημέρα Δευτέρα, έως και 27/11/2023, ημέρα Δευτέρα, στην αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης του διαγωνισμού

Το εμπρόθεσμο της υποβολής διαπιστώνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (Δημόσιου ή Ιδιωτικού).

Η Αίτηση, η οποία θα πρέπει να έχει θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ εδώ : fek-2023-10-35-ΑΣΕΠ-Ψυχολόγοι-Λιμενικό Σώμα

Απαραίτητα προσόντα

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να καταταγούν στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ως απευθείας κατάταξης Αξιωματικοί, θα πρέπει να:

  • Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της Χώρας.
  • Να μην έχουν υπερβεί το 38ο έτος της ηλικίας τους, όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου 2023, ήτοι να έχουν γεννηθεί από 01-01-1985 και μεταγενέστερα.
  • Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει ή να εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να βρίσκονται νόμιμα εκτός στρατεύματος. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι για λόγους συνείδησης αρνούνται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, σύμφωνα με τα άρθρα 59-65 του ν. 3421/2005 (Α’ 302), όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει.
  • Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,63 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα.
  • Να είναι υγειονομικώς κατάλληλοι (σωματικής ικανότητας πρώτης κατηγορίας Ι/1), όπως ισχύει για τους κατατασσόμενους στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έχουν πτυχία Ανωτάτων Σχολών.
  • Να είναι, πτυχιούχοι τμημάτων Ψυχολογίας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) του πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμων ή ισότιμων και αντίστοιχων τίτλων της αλλοδαπής.
  • Να είναι κάτοχοι άδειας άσκησης Επαγγέλματος ή βεβαίωσης εκδιδόμενης από αρμόδια διοικητική αρχή ότι πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του Επαγγέλματος του Ψυχολόγου.
  • Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας.
  • Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (1) επεξεργασία κειμένων, (2) υπολογιστικά φύλλα και (3) υπηρεσίες διαδικτύου.

Εάν διαπιστωθεί ότι υποψήφιος φέρει δερματοστιξία (τατουάζ) ή οπές από διάτρηση σώματος (piercing), σε εμφανές, κατά την περιβολή της στρατιωτικής στολής, σημείο του σώματός του, θα αποκλείεται του διαγωνισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *