Προσλήψεις νέων στην Μάλτα μέσω ΔΥΠΑ με μισθό έως 30.000 ευρώ- Πώς θα κάνετε αίτηση

Προσλήψεις νέων στην Μάλτα μέσω ΔΥΠΑ με μισθό έως 30.000 ευρώ- Πώς θα κάνετε αίτηση

Ζητείται Environmental Scientist στη Μάλτα- Τα απαραίτητα προσόντα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ) δημοσίευσε μία νέα αγγελία εργασίας, όπου ανακοίνωσε τις προσλήψεις Επιστημόνων Περιβάλλοντος για να εργαστούν σε εταιρεία στην Μάλτα, με 2ετή σύμβαση με δυνατότητα παράτασης.

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διεξάγει επιτόπια εργασίας για βασικές έρευνες και παρακολούθηση εργοταξίου, να συντάσσει επιστημονικές εκθέσεις για εκτιμήσεις επιπτώσεων και προγράμματα παρακολούθησης.

Παράλληλα θα πρέπει να ερμηνεύει δεδομένα και αναλαμβάνει στατιστική ανάλυση, να είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση έργων εντός των καθορισμένων στόχων παράδοσης και ποιότητας και να διασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών με το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα απαραίτητα προσόντα

  • Επιστημονικό πτυχίο και μεταπτυχιακό σε επιστημονικό αντικείμενο, κατά προτίμηση σε αντικείμενο σχετικό με την Περιβαλλοντική Επιστήμη.
  • Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με ακαδημαϊκό υπόβαθρο ή επαγγελματική εμπειρία σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μαθήματα: Βιολογία (Χερσαία ή Ναυτική), Ποιότητα αέρα, Νερό, Θόρυβος & Δονήσεις και Αξιολογήσεις Κυκλοφορίας.
  • Άριστες γνώσεις Αγγλικής Γλώσσας
  • Ικανότητα σύνταξη τεχνικών εκθέσεων και στη χαρτογράφηση GIS
  • Εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητα ομαδικής εργασίας.
  • Microsoft 365
  • Δίπλωμα οδήγησης.

Η εταιρεία παρέχει περαιτέρω εκπαίδευση στους υποψηφίους, ενώ όπως τονίζεται στην αγγελία, περαιτέρω απαιτήσεις κατάρτισης θα προσδιοριστούν κατά τη διάρκεια της απασχόλησης.

Ο μισθός που προσφέρει η εταιρεία είναι 28.000- 30.000 ευρώ μεικτά ετησίως, παρέχει επιπλέον μπόνους, ενώ βοηθά τους υποψηφίους με την στέγαση ή μετακόμιση τους.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά εάν ο υποψήφιος βρίσκεται εκτός Μάλτας.

Για να κάνετε αίτηση μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ακόλουθη διεύθυνση:  eures.recruitment.jobsplus@gov.mt, γράφοντας το όνομά σας και στο θέμα Environmental Scientist- κωδικός: 400250.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *