Συνέδριο «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού».

Συνέδριο «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού».

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που θα οργανώσει το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες  Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού».

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί δια ζώσης από τις 31 Μαρτίου 2023 έως τις 2 Απριλίου 2023», στη Σπάρτη και απευθύνεται στην Παγκόσμια Ακαδημαϊκή Κοινότητα, σε φορείς του αθλητισμού και της αναψυχής, σε επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού, σε εκπαιδευτικούς, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές. Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, τις θεματικές ενότητες και τις οδηγίες για την υποβολή εργασιών μπορείτε να επισκεφτείτε το σύνδεσμο του Συνεδρίου,  https://contoda.uop.gr/

 Σημαντική ημερομηνία:

Η προθεσμία υποβολής εργασιών παρατάθηκε έως την  Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

       Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

  Κυπραίος Γεώργιος

         Καθηγητής

 

    Χαιρετισμός Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζει στις εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού». Το συνέδριο στοχεύει στην:

  • Προώθηση της έρευνας και της εκπαίδευσης στους τομείς του αθλητισμού και των αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων στην Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς εξελίξεις και προκλήσεις.
  • Προώθηση της κατανόησης του ρόλου του επαγγελματισμού και της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού στην Ελληνική & Ευρωπαϊκή οικονομία / κοινωνία.
  • Ενθάρρυνση της ανταλλαγής ερευνητικών αποτελεσμάτων, πρακτικής εμπειρίας και ιδεών με τη διεξαγωγή στρογγυλών τραπεζών και άλλων ακαδημαϊκών συναντήσεων.
  • Υποστήριξη της ανάπτυξης διεθνών ερευνητικών συνεργασιών με φορείς του αθλητισμού.
  • Κοινοποίηση των αποτελέσματων της έρευνας μέσω επίσημων φορέων και καναλιών.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε εγκάρδια να συμμετάσχετε στο συνέδριο, όπου θα γεφυρώσουμε τη διαχείριση του αθλητισμού, του τουρισμού και της αναψυχής. Το θέμα του συνεδρίου, σε συνδυασμό με το ακαδημαϊκό και πολιτιστικό πλαίσιο της πόλης της Σπάρτης παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την τόνωση των συζητήσεων, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργία νέων ιδεών για συνεργασίες.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Σπάρτη το Μάρτιο.

Μετά τιμής,
Γεώργιος Κυπραίος, Καθηγητής
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *